News

Un angajat la salubrizare a găsit o plasă plină cu bani pe câmp

În prima sa zi de muncă, un angajat de la salubrizare din oraşul Beclean a avut surpriza vieții sale: a găsit o sacoşă cu bani, carduri bancare şi documente personale. Om de bună credință, angajatul a luat o decizie demnă de laudă.

Bărbatul din Beclean a luat decizia de a duce plasa cu bani și documente la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a fi returnată aparținătorului de drept.

Impresionat de gestul bărbatului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a făcut o postare pe pagina sa oficială de Facebook  în care a ţinut să îl felicite pe pentru spiritul civic.
„Astăzi, dis-de-dimineaţă, pe la ora 05:00, în prima lui zi de lucru în cadrul firmei care asigură servicii de salubrizare în oraşul Beclean, Marius a găsit o sacoşă în care se aflau mai multe documente personale, carduri bancare şi suma de 3.000 de lei. I-a dus de îndată la sediul Poliţiei, pentru a fi returnaţi păgubitului, după care şi-a văzut, responsabil, de treabă. Pentru bunăvoinţa, spiritul civic şi modestia de care a dat dovadă, îi mulţumim şi-l dăm astăzi exemplu de ‘AŞA DA!’ „, se arată în mesajul de pe Facebook al celor de la IPJ Bistriţa-Năsăud.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button