EvenimentNews

Un angajat al Termocentralei Rovinari, la spital! A suferit un traumatism la mâna stângă


Duminică 5 martie la Sucursala Electrocentrale Rovinari a CEO a avut loc un accident de muncă în urma căruia un angajat în vârstă de 54 de ani a ajuns la spital.

“În data de 05.03.2023, la Societatea Complexul Energetic Oltenia, la Sucursala Electrocentrale Rovinari, în jurul orelor 10:45, în timp ce se efectua rondul (verificările curente în timpul schimbului), un operator la instalațiile de cazane din centrala electrică, în vârstă de 54 ani, a observat că un șurub de la mecanismul de acționare a tijei de scuturare este slăbit, a încercat să îl strângă cu mâna dreaptă, aceasta fiindu-i prinsă în mecanism în zona dintre degetul mare și arătător, provocându-i un traumatism de membru superior drept. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Evenimentul a fost comunicat Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, iar potrivit prevederilor legale acesta este cercetat de către o comisie nominalizată de către angajator și avizat de către instituția noastră” , a transmis purtătorul de cuvânt al ITM Gorj. 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button