Eveniment

Ultimul concurs din Primăria Bîlteni, motivul descinderilor DGA! Una dintre câștigătoare, fiica unui consilier PSD

Venirea anchetatorilor, ieri dimineață, în mai multe locații de pe raza comunei Bîlteni, inclusiv acasă la primarul Vasile Vlăduleanu, dar și lipsa informațiilor legate de motivul care stă la baza anchetei, a creat vâlvă în instituția publică. S-a vorbit mult despre ultimul concurs organizat în instituție, pentru ocuparea a două posturi de asistent medical comunitar, dar si de câștigătoarele celor două posturi precum și de comisia de concurs. Se vehiculează că această competiție este motivul anchetei, dar mai exact, ocuparea unuia dintre posturi de către fiica unui consilier local PSD din Bâlteni.

Descinderi s-au făcut, ieri dimineață, acasă la primarul Vlăduleanu, la primărie și la locuința preotului din Moi. Nimeni nu a înțeles de ce acasă la preot, dar se vehiculează că fiica preotului ar fi făcut parte din echipa de concurs pentru cele două posturi ale căror câștigători se cunoștea înainte de debutul concursului.
Se știa ieri că primarul și doi funcționari au fost duși la audieri la parchet, în municipiu, dar nu s-au adus lămuriri oficiale în această cauză.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button