News

Trenurile Soarelui, întârziate-n câmp de incendiile de vegetație

Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa este oprită temporar, duminică, din cauza unui incendiu de vegetaţie în zona staţiei Dragoş Vodă şi în linie curentă intre Dragoş Vodă şi Ciulniţa.

O dată cu finalizarea intervențiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetație și din zona stației Dragoș Vodă și redeschiderea ambelor fire pe distanța Dragoș Vodă – Ciulnița,  toate trenurile care au staționat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulație.

Transmitem scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulație pe magistrala București – Constanța, însă îi asigurăm că această staționare a fost necesară pentru a permite accesul echipelor de intervenție ISU în vederea stingerii incendiului de vegetație extins până în apropierea căii ferate.

Un incendiu de vegetație s-a produs, în această dimineață, în vecinătatea căii ferate între Dragoș Vodă și Ciulnița. La acest moment sunt afectate ambele fire și a fost linia scoasă de sub tensiune pentru a putea interveni pompierii.

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button