Cultură

Tinerii târgujieni invitați să participe la „Biblioteca Vlogging”

Biblioteca Județeană „Christian Tell” Gorj dă startul proiectului „Biblioteca Vlogging”, un proiect educațional complex dedicat noilor creatori de conținut. Proiectul promovează implicarea activă a tinerilor cu principii și curaj civic, pentru a dezvolta o gândire responsabilă, atât online cât și în viață. Înscrierile se vor face în perioada 07-17 martie 2023 la sediul Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj (Sala de Lectură).

,,Ne-am propus să creștem o generație de oameni creativi pentru a transforma activitățile din social media în acțiuni utile.

Proiectul nostru promovează implicarea activă a tinerilor cu principii și curaj civic, pentru a dezvolta o gândire responsabilă, atât online cât și în viață.

”Biblioteca Vlogging” este un program educațional creat pentru copii, cu vârste între 9-16 ani, care implică o competiție interactivă cu provocări selectate în funcție de tendințele actuale și o călătorie care ne va purta prin lumea imaginației.

Înscrierile se vor face în perioada 07-17 martie 2023 la sediul Bibliotecii Județene ”Christian Tell” Gorj (Sala de Lectură).

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de două luni, martie și aprilie 2023, unde copiii vor primi provocări creative de realizat.

Pentru fiecare provocare participanții vor trebui să respecte un set de criterii stabilite, iar acestea vor fi transmise doar participanților înscriși printr-un mesaj în grupul de WhatsApp. În funcție de punctajul obținut, copiii vor fi premiați.

Echipa de proiect din cadrul Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj urează succes tuturor participanților!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene „Christian Tell” Gorj.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button