News

Târgujian dat dispărut de tatăl său

Un tânăr de 27 de ani este dat dispărut de tatăl său după ce acesta a plecat de acasă pe 13 martie și nu s-a mai întors. Dispariția a fost anunțată vineri, pe 17 martie.

Tânărul, pe numele său Lupulescu Emanuel Mădălin, de 27 de ani, are 1,80 înălţime, greutate 110 kilograme, păr blond tuns scurt, ochi verzi, poartă barbă și ochelari de vedere.

”La data de 17 martie, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că fiul său, Lupulescu Emanuel Mădălin, de 27 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la locuința de domiciliu, la data de 13 martie a.c., iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime de 1,80 metri, greutate 110 kilograme, păr blond tuns scurt, ochi verzi, poartă barbă și ochelari de vedere.

La momentul plecării, tânărul purta o geacă din material textil de culoare neagră, un hanorac cu glugă de culoare vișiniu, pantaloni din material textil de culoare neagră, iar în picioare o pereche de pantofi sport tip adidas de culoare închisă”, au precizat oamenii legii.

Persoanele care dețin informații depre persoana dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button