News

Târgu Jiu: bărbat agresat și amenințat de doi tineri, într-un autobuz

La data de 20 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Târgu Jiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în urma unui conflict spontan, a fost agresat fizic și amenințat de doi bărbați pe care nu îi cunoaște, împrejurare în care a fost tulburată ordinea și liniștea publică.

În urma sesizării, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au procedat la depistarea persoanelor implicate, în identitatea a doi bărbați, în vârstă de 20 și 25 de ani, ambii din Târgu Jiu.

Față de cei în cauză a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, urmând ca în data de 22.03.2024, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button