NewsSocietate

Tânărul mort la Săulești avea doar 22 de ani și era din Turburea!

În această dimineață polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Tg-Cărbunești, au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 52 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că a căzut un lemn pe o persoană.
Tânărul Andrei în vârstă de 22 de ani din Turburea nu a mai avut nicio șansă. Arborele care a căzut peste utilajul în care acesta se afla a făcut zob cabina buldoexcavatorului.

“La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Tg-Cărbunești care în urma cercetărilor efectuate au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Turburea, se afla în fondul forestier UP 6 Aninoasa și executa cu un buldoexcavator dezrădăcinarea mai multor arbori, unul din acești arbori a căzut pe cabina buldoexavatorului, strivind-o și încarcerându-l pe manipulant.

La fața locului s-au prezentat un echipaj al ambulanței și un echiapj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare a victimei, însă ulterior a fost declarat decesul.

S-a luat măsura transportării cadavrului la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj,

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button