News

Tânăr român găsit mort pe o stradă din Italia. Apelul disperat al familiei

Un tânăr român originar din comuna Tazlău, județul Neamț, în vârstă de numai 34 de ani, a fost găsit decedat pe o stradă din Bologna la sfârșitul anului trecut, iar acum, la aproape două luni de la moartea sa, familia face un apel pentru repatrierea trupului neînsuflețit: „Ajutați-ne să-l aducem acasă!”.

Conform publicației Ziar de Piatra Neamț, Daniel-Vasile Jireghie a fost găsit decedat pe o stradă din Bologna pe data de 30 decembrie 2022. Probabil nu avea documente de identitate la el și a fost identificat abia zilele trecute, când familia din țară a fost anunțată de moartea sa. Nu se cunoaște cauza decesului.

În România le avea pe mama și sora sa, care nu au resurse economice pentru a-l repatria. Mama tânărului nu-și dorește nimic altceva decât să poată aprinde o lumânare la căpătâiul fiului său.„Trebuie să ne unim pentru a-l aduce acasă. Asocația Născută Înger din Piatra-Neamț se va implica și de această dată pentru a sprijini repatrierea lui Daniel. Familia a fost anunțată de curând de deces de către polițiștii din Tazlău. Costurile repatrierii se ridică la 2150 de euro”.

Persoanele care pot și doresc să contribuie la repatrierea lui Daniel o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0040/770 405 849 sau pot dona în următoarele conturi, cu cu mențiunea „repatriere Jireghie Daniel”:

 

 

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button