News

Supermarketul din România care scade preţurile cu 90% în fiecare seară

Kaufland se numără printre cei mai cunoscuți retaileri din țara noastră și oferă clienților oportunitatea de a cumpăra produce reduse chiar și cu 90%. Pentru a beneficia de aceste reduceri, este bine să fiți la curent cu ofertele săptămânale ale magazinului.

De multe ori, retailerul lansează promoții și reduceri speciale pentru diverse categorii de produse. Cele mai generoase reduceri sunt cele la legume și fructe. Unii clienți au reușit să cumpere cartofi la doar 0,30 lei/kg. Cu toate acestea, reducerile de 90% au loc doar între orele 21:00 – 22:00. Aceste reduceri se oferă în mod regulat, deci trebuie să fiți pe fază pentru a beneficia de acestea.

Dezavantajul este că, fiind seara, sunt ultimele produse de pe raft, deci este posibil ca nu toate să fie foarte bune, mai ales în cazul legumelor sau fructelor, însă de multe ori sunt oferte de nerefuzat. „Știai că Kaufland România are reduceri de 50-90% în fiecare seară de la orele 21:00 – 22:00?Să tot îți faci cumpărături seara de la ei la raionul de legume/fructe, brutărie/patiserie și la carne/mezeluri”, a scris o internaută pe Tiktok.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button