News

Succes pentru femeia din Rovinari, cunoscută după ce a sărit în ajutorul a sute de persoane

Cristina Lia, președinta Asociației “Glasul sufletului” din Rovinari, a bifat o nouă reușită în parcursul său personal, dar și în cel de a le fi alături oamenilor nevoiași.

De-a lungul anilor, prin asociația sa, acesta a sprijinit sute de persoane năpăstuite. Acum, Cristina Lia este absolventă cu acte în regulă a Facultății de Științe Sociale.

“Atunci când începi o misiune în slujba binelui și trebuie să aduci un aport chiar dacă vârstă nu îți este prielnică și în ultimul timp și dacă mă întrebai cum mă cheamă, stăteam pe gânduri înainte de a răspunde.

Acreditarea Asociația Glasul Sufletului și drumul spre licențierea în servicii sociale a venit la pachet cu multe cerințe, unul dintre acestea a fost o diplomă în Asistență Socială. Și uite așa m-am trezit deja înscrisă la facultate și cu mari greutăți am reușit să parcurg 3 ani de facultate.

Un OM Emilia Maria Sorescu, profesor și bun psiholog a văzut de câte ori eram la pământ și gata să renunț pentru că simțeam că nu mai pot, dar nu m-a lăsat, a crezut că pot mai mult decât am crezut eu, mulțumesc că Dumnezeu că a scos-o în calea mea și datorită Lui Dumnezeu și ei pot spune că am finalizat cu bine Facultatea de Științe Sociale din Craiova și am devenit asistent social licențiat.

Vă mulțumesc din suflet Emilia Sorescu – Cabinet individual de psihologie pentru toată încurajarea.Deci dragilor încă un pas spre înființarea centrului social Casa Maria a fost făcut cu succes. Mulțumesc Doamne”, a scris rovinăreanca Cristina Lia, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button