Lifestyle

Soția unui cunoscut târgujian, moment special la nunta milionarului din Vâlcea!

Cristina Spătar a avut parte de un moment plin de emoție în timpul petrecerii de nuntă.


Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit în urmă cu o zi, la Râmnicu Vâlcea, acolo unde sute de persoane s-au adunat la un loc pentru a le celebra iubirea.

Cei doi proaspeți miri au avut 500 de invitați la localul de lux unde s-a ținut petrecerea de nuntă, mulți artiști și oameni de afaceri fiind prezenți la eveniment.

Printre aceștia s-a numărat și Andra, situa târgujianului Măruță . Artista a fost invitata specială a serii, motiv pentru care s-a și lăsat cu un moment special.

Cântăreața a făcut un show de zile mari, astfel că invitații celor doi miri au încins ringul de dans, însă a avut grijă să și emoționeze pe toată lumea.

Și ea a fost emoționată, dar ceea ce le-a transmis proaspeților miri a făcut-o pe Cristina Spătar să plângă de bucurie.

Andra și-a manifestat bucuria de a fi prezentă la nunta colegei sale de breaslă, pe care a asigurat-o de toată aprecierea și iubirea pe care i le poartă. Mai mult decât atât, le-a făcut o urare și mirilor, așa cum se cuvine, pentru începutul vieții în doi.

”Aș vrea să vă spun că mă bucur foarte mult să fiu prezentă aici. O știu pe Cristina de foarte multă vreme și îi doresc tot binele din lume, toată fericirea din lume. Abia aștept să te îmbrățișez, să-ți spun că te iubesc. Până atunci sper că melodiile pe care le voi cânta să îți ajungă la suflet. Să fiți sănătoși, să fiți fericiți. Na, acum cântă, m-am emoționat”, a spus Andra, în cadrul nunții Cristinei Spătar, conform WOWnews.

În replică, vizibil emoționată, cu un zâmbet larg pe față și lacrimi în ochi, Cristina Spătar i-a oferit Andrei o îmbrățișare caldă și i-a întors sentimentele de apreciere.

”Și eu te iubesc!”, a fost replica venită din partea Cristinei Spătar, fiind cu lacrimi în ochi de emoție și bucurie.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button