Societate

Soția afaceristului Gavrilescu, spălată de poliție în dosarul uneia din cele 48 de garsoniere deținute în Târgu Jiu

Dosarul pentru furt făcut în 2020, la reclamația unui tânăr chiriaș care a locuit într-o garsonieră a familiei Gavrilescu, patronii de la Damitrade SRL, a fost clasat luna aceasta de polițiștii de la Poliția Municipală Târgu Jiu și Parchet. Chiriașul reclama la acel moment că soția lui Dan Gavrilescu, Elena, a intrat abuziv în locuință situată pe strada Comuna din Paris din Târgu Jiu în care locuia acesta și iubita sa. Chiria era plătită în avans, dar proprietara a considerat de cuviință că tânărul chiriaș trebuia evacuat, pentru că a cerut renovarea instalației de la baie.


Polițiștii au scos din dosar acuzația de violare de domiciliu și evacuare ilegală, deși chiriașul avea contract, și au păstrat-o doar pe cea de furt, tânărului lipsindu-i din locuință, suma de aproape 2000 de lei. Polițistul de caz a considerat că fapta nu există și au cerut clasarea dosarului. De altfel, un echipaj de poliție a făcut un proces verbal privind evacuarea de la fata locului, proces care nu a fost luat în considerare se polițistul de caz.

Echipajul chemat la fața locului a asistat fără reacție la evacuare, ajutând proprietara care a acționat contrar legii. După aproape trei ani, după ce chiriașul a contestat perioada de ancheta care se lungise inexplicabil de mult, fără vreo declarație în acest sens, dosarul a fost clasat.

Trebuie menționat că cei doi soți, Gavrilescu, dețineau în 2020, nu mai puțin de 48 de garsoniere în municipiul Târgu Jiu pe care le închiriau contra cost. Locuințele sunt trecute pe firma de construcții Damitrade SRL.

 

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button