News

Sondaj fals despre rezultatele la alegerile din Târgu Jiu. „nu există numărătoare paralelă”

Un sondaj care circulă pe internet despre clasamentul provizoriu al candidaților din Târgu Jiu este fals, atrage atenția, reprezentantul PNL Iani Gârbaciu.

„Valul schimbării s-a pornit și nu mai poate fi oprit! Orașul redevine al nostru, al oamenilor!
Știți cum arată disperarea?! Exact așa: nu există numărătoare paralelă, nimeni nu face asta, partid sau institut de sondare, dar cei care se ocupă cu manipularea încearcă din răsputeri să oprească cel mai de preț exercițiu democratic – VOTUL.
Și asta doar pentru a proteja oamenii mici cu interese mari. Simt și ei #valul. Fac orice pentru a vă face să rămâneți în casă, să nu ieșiți la vot. Vor să vă demoralizeze, să vă inducă ideea că #votați degeaba. Nimic mai fals! Cu cât #ieșim mai mulți la vot, cu atât îi facem mai mici pe ei, cei care nu au făcut nimic pentru noi.
Oameni buni, până acum, la Târgu Jiu, au votat aproape 30% din numărul total de votanți, un procent foarte mare raportat la cum s-a votat acum 4 ani. Și mai sunt 5 ore pentru a #vota.
5 ore în care trebuie să le arătăm că orașul se ridică împotriva combinațiilor și a imposturii. 5 ore pentru a aduce normalitatea în comunitatea noastră. 5 ore în care oamenii de bună credință își pot lua orașul înapoi.
Acum înțelegeți cum arată disperarea?
Hai Târgu Jiu!
Hai că se poate”, a transmis, Iani Gârbaciu. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button