NewsPolitică

Senator, despre liderii din CE Oltenia: Sunt” lupul în blană de oaie”

Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, îi critică pe liderii sindicali din CE Oltenia pentru lipsa de reacție la greva foamei, de săptămâna trecută, din fața sediului companiei energetice.

Cei 124 de angajați încadrați pe perioadă determinată în CE Oltenia ale cărora contracte fuseseră încetate la 1 iulie își reiau, de luni, activitatea. Totul, după ce, săptămâna trecută, timp de 4 zile, câteva zeci dintre ei au făcut greva foamei în fața sediului CEO din Târgu-Jiu.

Senatorul Ion Iordache s-a alăturat protestatarilor și a purtat discuții cu conducerea CE Oltenia pe tema situației determinaților. După cele întâmplate, liderul PNL Gorj îi critică pe liderii sindicali din CE Oltenia pentru lipsa de reacție la greva foamei, Ion Iordache spune că, acum, s-a demonstrat că sindicaliștii sunt, de fapt,” lupul în blană de oaie”.

În plus, senatorul afirmă că de acum înainte, îi va numi pe parlamentarii PSD” șobolani”.

“Ce am demonstrat eu, împreună cu o mână de oameni care au fost acolo și care au fost consecvenți, cărora le-am spus de la început că dacă sunt hotărâți, rămân și eu alături de ei până la capăt și vom rezolva problema, că ține de ei, nu de mine pentru că eu știam ce pot eu să fac și știam și câte lucruri se pot face. Uite că am demonstrat și s-a demonstrat tuturor, împotriva liderilor de sindicat care, de data aceasta și nu numai, s-a demonstrat că ei sunt, de fapt, lupul în blană de oaie, pentru că nu a vrut unul să scoată nici măcar un sunet de susținere a oamenilor. Le spun încă o data: să le fie rușine! Iar politicienii, nu numai că nu au vrut să cupleze, au făcut tot posibilul să încurce. Știu primari de la PSD care au sunat primarii de la PNL care s-au alăturat acestui protest să-i întrebe ce caută ei acolo sau dacă vor mai primi ei bani de la consiliul județean, dacă-i văd că fac astfel de lucruri? Asta este PSD. Iar liderilor PSD, parlamentarilor PSD, de astăzi încolo, le voi spune șobolani, pentru că au comportament de șobolani. Au stat ascunși, au ieșit din gaura în care stăteau ascunși să ia cașcavalul, i-ați văzut ce anunț au făcut, după care, s-au băgat din nou în gaură. Asta mă face să le spun de azi înainte șobolani”, afirmă parlamentarul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button