Societate

Șef din CE Oltenia, despre adresa liderilor către parlamentarii de Gorj: De ce trimiți adresă, când ai un guvern demisionar?

Ion Rușeț, consilier de integritate în cadrul CE Oltenia, îi taxează pe liderii FNME și SMEO care au trimis-o, zilele trecute, parlamentarilor de Gorj pe tema situației companiei de la Târgu-Jiu.

Liderii sindicali Dumitru Pîrvulescu și Gabriel Căldărușe au trimis, marți, o adresă parlamentarilor de Gorj și ministrului Energiei, prin care i-au avertizat că există riscul concedierii a peste 3000 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia, în acest an,” cea mai mare parte de la începutul lunii iulie”. Fostul lider al Federației Naționale Mine Energie, Ion Rușeț, îi critică pe liderii FNME și SMEO după demersul făcut. Consilierul de integritate din cadrul CE Oltenia sugerează că liderii sindicali au trimis adresa doar pentru a-și face imagine în fața membrilor de sindicat. „Este adresa a doi cetățeni ai județului Gorj. Discut și la forma și la fondul ei. În ceea ce privește forma acestei adrese, este a unor 2 cetățeni, Gabriel Căldărușe și dumitru Pârvulescu. Nu le știu care le sunt pozițiile în federațiile respective. Luați doar forma adresei și nu discut despre conținut. Pe de altă parte, să faci o asemenea adresă acum, când sunt dezbateri pentru un nou guvern, o faci pentru imagine, pentru a da bine la membrii de sindicat? Legat de conținutul adresei, de ce trimiți o adresă când ministrul face parte dintr-un guvern demisionar? Eu discut ca cetățean, dar luați-mi și îngrijorarea ca angajat al CEO. O analiză corectă este aceasta, faci o adresă când ai un guvern demisionar, astăzi. Legat de cei 3000 de salariați de la 1 iulie, nu vă pot lămuri, nu sunt purtătorul de cuvânt al companiei. Domnul Căldărușe declara, acum câteva zile, că CEO bubuie, are bani, chiar dacă n-are producție, are bani”, a declarat Ion Rușeț.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button