Societate

Secretarul de stat care face acuzații de furt de identitate, acuzat că nu a absolvit CNET


Secretarul de stat, promovat se PSD Gorj la Ministerul Energiei, a anunțat în urmă cu câteva ore, pe pagina sa de Facebook, că se confruntă cu un furt de identitate. Acesta a menționat că a reclamat situația spre organele de anchetă. Acuzația lui Stefan Constantin, atrage după sine o alta acuzație, aceea că secretarul de stat folosește, la rândul său, informații false pe propria pagină de Facebook. Mai exact, Stefan nu a absolvit Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu ci Grupul Scolar nr.1 Târgu Jiu, profilul lăcătuș mecanic.

„Vă aduc în atenție faptul că o persoană necunoscută care se dă drept persoana mea – #ȘtefanConstantin – Secretar de Stat din Ministerul Energiei, sună la #prefecții de județ și la #directorii din Hidroelectrica pentru a cere sume de bani și alte foloase necuvenite, inclusiv materiale. Rog pe această cale, ca atunci când sunteți sunați de o persoană care se dă drept „Ștefan Constantin-Secretar de Stat din Ministerul Energiei” cerându-vă sume de bani și foloase necuvenite, să anunțați de îndată organele abilitate în vederea luării, cu celeritate, a măsurilor legale ce se impun în vederea pedepsirii acesteia. Țin să aduc la cunoștință celor care îmi folosesc numele și calitatea mea oficială cu scopul de a mă denigra și de a-mi produce prejudicii de imagine, că am sesizat deja organele abilitate”, a postat, in urmă cu câteva ore, Constantin Stefan pe pagina sa de Facebook.
Postarea a stârnit rumoare, asta deoarece chiar colegii de liceu al secretarului de stat îl acuza că folosește în favoarea imaginii sale informații neadevărate. Mai exact, Constantin Stefan ar fi absolvit Liceul Energetic și nicidecum CNET Târgu Jiu, singura legătură între cele două școli fiind curtea interioară. Pe diploma de absolvire Constantin Stefan nu ar fi astfel absolvent de CNET așa cum și-a trecut pe pagina de Facebook.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button