Societate

Scandal la început de an pentru lipsa microbuzului pe ruta Târgu Jiu-Lihulesti! Localnicii sunt revoltați

Mijlocul de transport pe ruta Târgu Jiu-Lihulesti, din comuna Berlești, nu mai circulă încă din vara anului trecut. Asta, din vina autorităților locale care au îndepărtat firma locală care asigura transportul pe ruta cunoscută, din cauza unei stații înființate peste noapte, unde microbuzul nu putea întoarce. Firma de transport din Berlești asigura de două decenii, fără probleme, cursele amintite, dar de nouă luni a fost interzisă să mai presteze pe acest traseu de 47 de kilometri, pentru cei doi kilometri de drum neexecutați până la stația respectivă.

Localnicii din Berlești au așteptat ca autoritățile locale dar și de la Consiliul Județean Gorj să găsească o soluție dar, din păcate, nu au făcut nimic. În comună sunt localnici navetiști afectați, iar oamenii amenință că se vor adresa Consiliului Local Berlești pentru a le cere rezolvare la această problemă.

Localnicii din Lihulești se plâng că pentru a ajunge la serviciu fac eforturi considerabile și asta pentru că autoritățile i-au lăsat fără microbuz. Firma care asigura transportul local a încercat să păstreze ruta, dar a fost amendata și lăsată fără contract după ce chiar unul dintre consilieri i-ar fi reclamat. Reprezentanții firmei locale de transport au crezut că în locul lor va veni o altă firmă să realizeze cursele, dar în ultimele luni nicio societate nu a dorit să realizeze cei 49 de kilometri stabiliți de oficialii de la CJ Gorj împreună cu cei ai Primăriei Berlești. Localnicii au anunțat că vor face petiții și vor soma CL sa rezolve problema transportului in comun.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button