News

Românul dispărut după tragedia feroviară din Grecia a murit

Românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia, a fost găsit mort. Familia bărbatului este distrusă și nu înțelege cum s-a putut întâmpla așa ceva.

Ionuţ, românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia, a fost găsit mort. Familia a fost anunțată de autorități că bărbatul nu a mai avut scăpare. Salvatorii încă verifică cadavrele victimelor accidentului feroviar produs în urmă cu trei zile.

În urmă cu câteva zile, trenul de pasageri care ducea la Salonic s-a ciocnit cu un tren de marfă care venea în afara oraşului Tempe, ucigând cel puţin 57 de persoane. Printre victime s-a aflat și Ionuț, un român care plecase la Atena să dea examen auto şi avea bilet de întoarcere la Salonic. Fratele lui Ionuț a fost cel care i-a recunoscut cadavrul.

Bilanţul este de 57 de morţi, dar numărul victimelor crește de la o oră la alta. Trenul de mare viteză transporta peste 350 de pasageri când a explodat în flăcări înainte de a fi aruncat de pe şine şi într-un defileu la mai mult de 320 km nord de Atena.

Au murit în chinuri groaznice

Majoritatea rudelor au fost nevoite să ofere probe de ADN pentru a afla dacă apropiații lor se numără printre ei decedați. Multe victime au fost carbonizate. Autoritățile au declarat că în tren se aflau foarte mulți studenți și că aceștia au mai putut fi recunoscuți doar după tatuaje și cercei.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button