Societate

Roberta Crintea își va ține, în curând, nepotul în brațe: „Nu se cade chiar să fiu bunică, o să fiu BIBI!”

Roberta Crintea va deveni în scurt timp bunică pentru prima oară! Artista din Târgu Jiu a trasat deja reguli clare, nu i se va spune nici buni, nici mamaie, iar copilul va fi crescut strict de părinții lui!

”Citeam undeva că fericit ești doar îndrăgostit! Nu, fericit ești și atunci când evoluezi și îți dai seama că ești într-un loc la care doar visai când erai tânăr. Altfel, nu sunt îndrăgostită, îmi doresc pentru că este cel mai frumos lucru din lume. Este firesc să vină și pretențiile odată cu vârsta, de-a lungul anilor trăiești experiențe și când trăiești lecția e bine s-o și aplici. Atunci, este clar, în momentul în care evoluezi ca om, viața devine altfel și nu vrei să mai greșești. Este destul de greu să alegi astăzi, să întâlnești oameni care au scopuri comune cu tine, care rezonează cu tine. Este fascinant să fii îndrăgostit, minunat, dar când nu ai aceste lucruri e bine să vezi lucrurile pe care le ai. Cine nu-și dorește să fie îndrăgostit, să aibă un om alături, un suflet, să poți să pui capul pe cineva și atunci când te doare sufletul să ai cui să-i spui. Toată lumea își dorește asta, nu vreau să spun că nu suntem norocoși, Dumnezeu ne dă și ne ia, Atunci, îmi place să spun: muzica mi-a adus tot și nu mi-a luat nimic!”, a declarat Roberta Crintea, pentru Star Popular.

Nepoțelul Robertei Crintea va veni pe lume la sfârșitul acestei luni. ”S-a discutat problema asta acasă la mine. Nu se cade chiar să fiu bunică, o să fiu BIBI! Bucuria este extraordinară, slăvit să fie Dumnezeu că ne-a binecuvântat. Bucuria este mare pentru un părinte atunci când, în lumea asta de dezastru, crești copii care au aceleași valori. Să se căsătorească, să facă copii. Și, spre bucuria mea, copilul meu a ales atât de bine, încât atunci când am o tristețe, spun Doamne, îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dat, și dacă copilul meu este bine o să le trec pe toate. La sfârșitul acestei luni o să vină pe lume Arthur, băiatul meu a ales numele și n-am putut să comentăm. E firesc să-i ajut, nu mai am experiență pentru că a trecut mult timp, băiatul meu are 27 ani. Desigur că vreau să-i fiu alături, ei știu că sunt un om ocupat, dacă vreau să nu fiu modestă, sunt la un moment foarte bun al carierei mele. Însă, nu se pune în discuție să nu-i ajut. Eu i-am spus fiului meu: copilul trebuie crescut de părinți! Noi vrem să-i ajutăm, și eu, și mama Luisei, o să particip cu tot ce poate fi util, însă, pe copil trebuie să-l crească părinții. Ei trebuie să-și asume această responsabilitate. Făcea Bogdan (n.r. fiul Robertei) o glumă și îmi spunea: mama, știi ce am să-i spun copilului meu, dacă nu ești cuminte o să te trimit la buni! Eu am fost destul de riguroasă cu Bogdan, dar i-a prins bine. Violentă e mult spus, îl mai altoiam cu palma, nu l-am bătut atât de tare, îl mustram când nu avea bun simț.”, a mai declarat Roberta Crintea, în interviul acordat pentru Star Popular.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button