News

Revoltător! Ce a putut să găsească o româncă într-o cutie de suc pentru copii

O tânără a descoperit într-o cutie de suc pentru copii un obiect străin sau contaminant, iar imaginile pe care le-a publicat au provocat indignare și revoltă în rândul românilor. După ce a gustat puțin dintr-o cutie de suc pentru copii, și-a dat seama că ceva era în neregulă. Curioasă să afle exact care era sursa gustului neplăcut, a decis să taie ambalajul, iar ceea ce a descoperit înăuntru a revoltat-o.

În ciuda faptului că produsul era încă în termenul de valabilitate, tânăra a descoperit că în interiorul ambalajului se formase un strat de mucegai. Revoltată de această descoperire neplăcută, ea a decis să filmeze totul și să posteze imaginile pe o platformă de social media, cerând sfaturi și păreri ale celor care îi urmăresc activitatea online.

„Mi se face rău, efectiv! Doamne ferește! Poate să îmi zică cineva ce este de făcut în această situație? Mi-am cumpărat acest suc și avea un gust cam ciudat și așa arată. Data de expirare era 12 decembrie 2024, produsul a fost cumpărat ieri”, a explicat tânăra.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button