News

Reguli noi pentru toate anunțurile OLX!

Olx actualizează regulile care se aplică la listarea anunțurilor, iar aceasta nu este singura modificare pe care platforma o va aplica chiar de luna aceasta. Iată lista, așa cum a fost ea publicată pe site-ul Olx:

Actualizări ce vor intra în vigoare începând cu 22 iulie 2024

  • Actualizăm regulile privind listarea anunțurilor prevăzute în articolul 4. Reguli privind publicarea Anunțurilor din cadrul Condițiilor de utilizare.
  • Actualizăm lista categoriilor unde este disponibil serviciul de plată la sfârșitul lunii (post-paid).
  • Clarificăm tipul de utilizatori cărora le este destinat serviciul de “Livrare prin OLX” prezentat la articolul 11. Serviciul de curierat „Livrare OLX”.
  • Introducem un nou Sistem de Ratinguri, care va permite cumpărătorilor să evalueze vânzătorii pe baza achizițiilor realizate doar prin intermediul serviciului “Livrare prin OLX”. Sistemul actual va fi înlocuit treptat cu noul sistem.

Actualizări ce vor intra în vigoare începând cu 6 august 2024

  • Actualizăm numărul de anunțuri ce pot fi publicate în mod gratuit de utilizatorii privați în subcategoria Camioane, Rulote, Remorci, din cadrul categoriei Auto, moto si ambarcatiuni, de la 3 anunțuri gratuite pe o perioada de 360 de zile, la 1 anunț gratuit pe o perioada de 360 de zile.
  • Actualizăm numărul de anunțuri ce pot fi publicate în mod gratuit de utilizatorii privați în subcategoria Utilaje industriale si de constructii, cuprinsă în cadrul categoriei Agro si industrie, de la 3 anunțuri gratuite pe o perioada de 360 de zile, la 1 anunț gratuit pe o perioada de 360 de zile.
  • Actualizăm numărul de anunțuri ce pot fi publicate în mod gratuit de utilizatorii privați în subcategoria Alte utilaje agricole, Combine, Tractoare cuprinsă în cadrul categoriei Agro si industrie, de la 3 anunțuri gratuite pe o perioada de 360 de zile, la 2 anunturi gratuit pe o perioada de 360 de zile.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button