News

Răzbunare infernală pentru 45 de lei. A omorât un vecin, după i-a dat foc casei și a rănit grav un altul

Un bărbat de 57 de ani din comuna nemțeană Bahna a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacău la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru că și-a omorât un vecin și a rănit grav un altul, după ce a dat foc casei în care se aflau cei doi, scrie Monitorul de Neamț.

Acuzatul a mai fost obligat să achite daune de 7.000 de euro către o parte vătămată și 82.143 lei către Spitalul Clinic ”Sfântul Spiridon” Iași, reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale acordate persoanei decedate.

Faptele au fost comise pe 8 martie 2023, când bărbatul s-a dus acasă la un consătean pentru a-i cere restituirea unei datorii de 45 de lei. Acesta i-a spus că nu are de unde să-i dea banii, așa că bărbatul a plecat, dar s-a întors în scurt timp cu un bidon în care avea o substanță inflamabilă.

A spart un geam de la casa vecinului, a vărsat lichidul înăuntru, apoi i-a dat foc. Înăuntru se aflau datornicul, un bătrân de 73 de ani, alături de un alt vecin, un bărbat de 52 de ani. Ambii au suferit arsuri grave, iar bătrânul a murit după un timp la spital.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button