News

Raisa, fetița de 2 ani, nu a fost găsită. Când a plecat era desculță

Căutările fetiţei de doi şi cinci luni din comuna Breasta, judeţul Dolj, care a dispărut, luni în jurul prânzului, de la locuinţa părinţilor, au continuat şi pe timpul nopţii.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti, jandarmi, pompieri, dotaţi cu dispozitive de termoviziune, lucrători Salvamont Gorj şi Salvamont Vâlcea (cu drone cu termoviziune) şi cu sprijinul unui număr semnificativ de voluntari, conducători ATV şi moto-cross au continuat activităţile de căutare pe o zona de aproximativ 15 km pătraţi.

De asemenea, de la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al MAI care a acordat sprijin aerian.

La data de 27 mai, ora 12:30, poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Breasta, cu privire la faptul că vecina sa, Stan Raisa Maria Nicoleta, de 2 ani şi 5 luni, a plecat voluntar de la locuinţa părinţilor ei, vecinii apelantului, şi nu a mai revenit.

Semnalmente fetiţei sunt: înălţime 100 centimetri, greutate 12-14 kilograme, ochii căprui, părul şaten, scurt, ondulat. La momentul plecării, minora purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculţă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button