News

Rabla PLUS începe joi

Programul Rabla PLUS va debuta joi și sumele oferite sunt extrem de atrăgătoare pentru mulți români care vor să-și achiziționeze mașini electrice.

Vestea bună pentru cei interesați să achiziționeze o mașină electrică prin programul Rabla Plus este că o nouă sesiune începe joi. Cu toate acestea, bugetul alocat de data aceasta este destul de limitat, acoperind doar 1.500 de vehicule.

Programul va debuta la ora 10:00 în ziua de joi, 23 noiembrie, și va fi deschis până la miezul nopții de 8 decembrie. Această sesiune Rabla Plus este destinată exclusiv persoanelor fizice.

Bugetul alocat pentru această sesiune se ridică la 72.655.000 de lei, iar primele acordate variază în funcție de situație. Dacă vă decideți să cascați o singură mașină uzată în favoarea unei mașini electrice, veți primi o primă de 51.000 de lei. În cazul în care decideți să cascați două autoturisme uzate pentru achiziționarea unei mașini electrice, veți beneficia de o primă de 55.000 de lei.

În cazul vehiculelor hibrid plug-in, prima de casare este de 26.000 de lei pentru un singur autoturism casat și de 29.000 de lei pentru două vehicule casate. De asemenea, pentru cei interesați să achiziționeze o motocicletă electrică, ecotichetul este în valoare de 26.000 de lei.

Este important de menționat că toate primele enumerate mai sus vor primi o bonificație suplimentară de 1.500 de lei pentru fiecare autovehicul uzat în vârstă de peste 15 ani sau care are norma de poluare Euro 3 sau mai slabă.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button