News

Prognoza meteo 23 mai. Schimbări importante

Vremea se schimbă radical, în următoarele ore. Ploile își vor face simțită prezența în mai multe regiuni.

Vremea va fi răcoroasă, temperaturile fiind în scădere în majoritatea regiunilor. Înnorări temporare sunt anunțate de meteorologii ANM în jumătatea de est a țării, unde va ploua pe arii relativ extinse. Adversele de ploaie vor fi însoțire de descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

În restul teritoriilor, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în extremitatea de vest a teritoriului unde cu totul izolat vor fi averse și descărcări electrice.

Temperaturi scăzute vor fi înregistrate în nord, centru și nord-estul țării, în celelalte regiuni valorile termice fiind specifice pentru această perioadă. Regimul termic va cuprinde valori între 17 și 24 de grade Celsius, mai ridicate în Banat, Crişana, vestul Olteniei, până în jurul a 28 de grade Celsius. Temperaturile minime ale zilei vor fi cuprinse în general între 3 și 13 grade Celsius.

Bucureștenii vor avea parte de un început de săptămână relativ cald, cu valori termice apropiate de normalul acestei perioade. Cerul va fi variabil, după-amiaza și seara fiind condiții pentru adverse slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în cea de-a doua parte a zilei.

 

 

 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button