News

Probleme cu un zbor spre Iași pentru o celebră actriță, cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu

Faimoasa actriță Maia Morgenstern, care a primit în primăvara acestui an titlul de cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu, a trecut prin momente de supărare în această după-amiază.

Aceasta avea programat un zbor spre Iași cu compania Tarom.

 

“Afectați. Puțin Afectați, totuși. Așa arătăm, nu. Suntem afectați. Noi am fost afectați de “situația” de la Tarom. După ce-am am petrecut reglementar 8 ( opt) ore în aeroport, Otopeni aeroport, zic, in așteptarea decolării..am ales libertatea. Am sunat un prieten, ne-am rugat de toți sfinții..ș’am pornit la drum. Cu mașina. Pe șoselele patriei. Spre Iași. E frumos, e cald e plăcut. E bine. În șase ( 6) ore ajungem la Iași.
Noi suntem bine, mulțumim de grijă. Nu ne-a deranjat nimeni, nu ne-a spus nimeni un cuvânt. Am putut să ne vedem liniștiți treburile noastre. Că avem multe, nu glumă. Păi?! Premieră la Iadi?! Pe 12 iulie! Ce-i de colea?!? A??? Am făcut și textul si exercițiile. De dicție și de miscare.. Ceva frumos.

Acum, poate că aratăm puțin afectați. Și poate ca suntem. Afectați. Sau afectuoși. Da’ las’ că trece. Vă pupăm. Marius Manole e bine sănătos. Vesel. A dormit puțin în automobil. Acu’ vorbește. Doamna Corina Diana suflă. Textul. Și noi”, a scris Maia Morgenstern, în urmă cu câteva minute, pe pagina de Facebook.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button