News

Prințesa de Wales a anunțat într-un clip video că are cancer și a început chimioterapia

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie, a anunțat într-un mesaj video, în care a spus că ultimele două luni au fost „incredibile de dificile pentru întrega familie”. Dianosticul ei vine după ce regele Charles al III-lea a anunțat, în februarie, că suferă și el de cancer, transmite NY Times.

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă”, a anunţat Catherine, în vârstă de 42 de ani. Prinţesa de Wales a mai spus că operația a fost un succes, însă testele efectuate după operație au descoperit că fusese prezent un cancer. „Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a transmis Kate Middleton. Prințesa de Walles a continuat: „După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.”

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul. Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar pentru moment trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă”, a declarat prințesa. „Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a conchis Kate.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button