News

Povestea adolescentului din centrul de detenţie care a obținut media 9.38

Un adolescent, aflat în Centrul de Detenţie Brăila Tichileşti, a promovat examenul de bacalaureat cu media 9.38. El a obținut nota 10 la matematică, 9,40 la Limba și literatura romană, 8,75 la Fizica, în ciuda piedicilor pe care le-a întâmpinat de a fi înscris la unul din licee.

„Educația reprezintă pilonul devenirii ființei umane. Etapele de vârstă se încadrează în diferite perioade ale școlarității: primar, gimnazial, liceal, universitar, postuniversitar. Fiecare etapă de școlarizare se încheie cu probe de evaluare, cu examene de absolvire. Unul dintre acestea este și Examenul Național de Bacalaureat, care le este cunoscut liceenilor ca fiind «examenul maturității»”, au transmis reprezentanții Centrului de la Tichileşti, pe Facebook.

 

Reprezentanții Centrului de Detenție Tichilești susțin că au avut de înfruntat mai multe piedici pentru a-l înscrie pe tânăr, însă în final, au reușit să-l ajute.

În urma afișării rezultatelor la examenul de bacalaureat, susțin reprezentanții Centrului de Detenție, „elevul nostru prin efortul propriu susținut și de sprijinul doamnei profesor de matematică, Anișoara Tacciu, a obținut rezultate foarte bune: nota 10 la disciplina Matematică, nota 9.40 la disciplina Limba și literatura română și 8.75 la disciplina Fizică, obținând ca medie de examen 9.38”.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button