News

O româncă a adunat 36 de ani “vechime” după gratii. Nu a muncit nicio zi în viața ei

O femeie din județul Iași a ajuns la vârsta de 67 de ani fără să fi muncit nici măcar o zi din viață. A adunat, însă, o “vechime” de 36 de ani în penitenciare din România și alte 6 țări europene. Femeia a fost condamnată pentru nenumărate furturi, primul fiind comis în 1988, iar ultimul – în 2020, scrie Ziarul de Iași.

În fișa sa de cazier judiciar erau înscrise, însă, condamnări pentru fapte similare începând încă din 1988. Până la 63 de ani, când comisese furtul de la magazinul din Pașcani, femeia își petrecuse viața mai mult în închisoare decât în libertate, în România, dar și în șase țări europene, scrie sursa citată.

“Instanța reține că nu este pensionară, nu are un loc de muncă (probabil nici nu a avut vreodată), obișnuind să trăiască din comiterea de infracțiuni contra patrimoniului persoanelor.

Deși în esenţă fapta comisă de inculpată are un pericol social concret mediu, totuși raportându-ne la persoana inculpatei, apreciem că aceasta în sine prezintă un pericol social concret extrem de ridicat, fiind o persoană care a trăit până la vârsta de 67 de ani doar din săvârşirea de infracțiuni contra patrimoniului persoanelor și în mediul carceral”, au consemnat magistrații Judecătoriei Pașcani, care au analizat dosarul.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button