News

O mașină a fost lovită în plin de un tren. O persoană a murit

O maşină a fost lovită de tren sâmbătă, între Voila şi Făgăraş, la o trecere la nivel cu calea ferată, o persoană aflată în autoturism decedând, altele fiind rănite, conform CFR SA. Personalul şi pasagerii trenului nu au fost răniţi.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că linia simplă Voila – Făgăraș a fost redeschisă la ora 11:08, iar cele trei trenuri IRN 473, R 2101 și R 2512 au fost reînscrise în circulație.

Traficul feroviar a fost perturbat, trenul Curtici – Bucureşti Nord, implicat în accident, fiind oprit. Alte două trenuri au staţionat temporar în Voila şi Făgăraş, până la finalizarea cercetărilor.

”Astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Voila şi Făgăraş, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniţi, fiind înregistrate însă persoane rănite şi un decedat în rândul pasagerilor din autoturism”, anunţă Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button