News

O fetiță de trei ani a fost drogată cu canabis

Caz șocant la Constanța. O fetiță de doar trei ani a ajuns la spital cu simptome specifice consumului de marijuana.

Incidentul a avut loc la finalul săptămânii trecute. Fetița se simțea rău așa că mama ei a dus-o la urgență. După simptome, medicii și-au dat seama că este vorba despre consum de droguri și au testat-o pe copilă, iar în urma analizelor de sânge, rezultatul a fost pozitiv pentru canabis.

„Este vorba despre un pacient minor de trei ani. A fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stări de somnolență, fiind internat pentru ingestie de substanță necunoscută. În urma testelor texocologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise și a primit tratament de specialitate.

După mai bine de 24 de ore se spitalizare, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și a fost externat în condiții de siguranță”, a declarat Crina Kibei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța, potrivit Ziua de Constanța.

În același timp, mama copilei a fost testată, dar rezultatul a fost negativ. Poliția sosită la fața locului, alertată de medici, a audiat-o pe femeie. Ea ar fi cetățean olandez și ar fi fost îmbarcată pe o navă de croazieră care a ajuns în România. Aceasta a declarat că vine des în țară, deoarece soțul ei este român și locuiește în Agigea.

Surse din anchetă spun că fetița avea un comportament bizar, îi străluceau ochii într-un mod nefiresc și nu se putea opri din râs.

Fetița a fost internată și a primit tratament de urgență. Personalul medical a anunțat poliția. De acest caz se ocupă atât ofițeri de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cât și angajați de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Oamenii legii sunt de părere că cea mai plauzibilă ipoteză ar fi aceea că fetița de trei ani a fost ținută într-un mediu în care s-a consumat canabis și ea că ea ar fi victima fumatului pasiv. Fetița, internată vineri, a fost externată la cerere după 2 zile.

Ancheta este în plină desfășurare.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close
Back to top button