News

O femeie a adormit la volan şi a intrat într-un autotren; mama ei, aflată în maşină, a decedat

O femeie care a adormit la volan a produs un accident, sâmbătă dimineaţă, la ieşire din Piscu spre Tecuci, din care a rezultat decesul mamei sale, aflată în autoturism, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, cpt. Dan Ionaşcu. Accidentul a fost semnalat la 112.

“Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani, care probabil a adormit la volan, a pierdut direcţia de mers şi a intrat într-un autotren”, a transmis reprezentantul ISU.

Cele două persoane din autoturism, o femeie de 42 de ani şi mama acesteia, de 72 de ani, au fost încarcerate, astfel încât a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la Garda de Intervenţie Pechea şi Detaşamentul de pompieri Galaţi, care s-au deplasat cu două maşini de stingere, una pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

A fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei, dar nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 72 ani, care a decedat pe loc, a precizat cpt. Dan Ionaşcu.

După ce a fost descarcerată, femeia aflată la volan, având politraumatisme, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Galaţi.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button