News

O cunoscută târgujiancă și soțul ei: după 9 ani de căsnicie nu dorm împreună, nu gătește, iar el nu a văzut-o niciodată în pijamale sau cu bigudiuri

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au împlinit 9 ani de căsnicie pe 31 ianuarie și puțini au mizat pe fericirea lor. Faima de cuceritor pe care artistul de la Direcția 5 o are s-a mai estompat, iar soția și copilul mic l-au transformat în familist. Octavia are, însă, și alte secrete pentru un mariaj fericit: nu doarme cu soțul, nu gătește și umblă mereu aranjată impecabil.

Octavia Geamănu (41 de ani) a marcat pe Instagram aniversarea celor 9 ani de căsnicie cu Marian Ionescu (61 de ani), nunta de salcie, cum se mai spune în popor. „31.01.2024. 9 ani de căsnicie! Exact așa cum am simțit că vor fi! Chitara a rămas ca atunci. Forever love!”, este mesajul fostei știriste de la Antena 1. În 2016, cei doi au devenit părinții unui băiețel, micuțul Andrei fiind leit tatăl lui. Marian mai are un fiu adult, pe Carmin (38 de ani), din mariajul cu Adriana Ionescu.

Octavia Geamănu declara recent în cadrul unui interviu faptul că nu obișnuiește să doarmă cu soțul ei. Chiar dacă cei doi au o căsnicie de 9 ani, fosta prezentatoare de la Antena 1 spunea că își prețuiește foarte mult spațiul personal și că îl înțelege perfect și pe cel al partenerului.

Tot ea a declarat că Marian nu a văzut-o niciodată în trening sau în pijamale de bumbac. “Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”, a declarat Octavia Geamănu pentru FANATIK.

Dormitul separat nu e singurul aranjament neobișnuit în casa soților Ionescu. Recent, jurnalista a dezvăluit că ea nu gătește și soțul ei nu e deloc deranjat, ba dimpotrivă.

Jurnalista a declarat că în bucătărie intră doar pentru a face prăjituri. De mâncarea de zi cu zi se ocupă cineva, care vine să le gătească, sau pur și simplu comandă. Iar cel care a sprijinit-o în această direcție este tocmai soțul ei, care i-a spus că arată prea bine ca să gătească.

Aceste declarații au stârnit un val de reacții în mediul online, iar faptul că nu doarme cu soțul a fost privit ca o anomalie de către fani. Văzând reacțiile, Octavia Geamănu a revenit cu o nouă declarație.

„Am înțeles că am deranjat multă lume cu felul în care trăiesc și aș vrea să explic pentru cei care au înțeles altfel decât mi-aș fi dorit să se înțeleagă. Nu e o justificare a modului de viață, căci până la urmă asta e formă în care alegem să trăim fără a-mi trece prin gând că supăr pe cineva”, și-a început expunerea Octavia Geamănu pe rețelele de socializare.

„În adolescență am răsfoit cărți scrise de Goethe și printre multe rânduri care mi-au rămas în minte e și cel legat de familiarismul care ucide o relație, implicit dragostea.

Nu e ușor să păstrezi o relație vie, să fii îndrăgostit și după un deceniu, ori două, ori trei de omul lângă care îți petreci viața, însă eu am crescut cu convingerea că o fi greu, dar nu imposibil.

Octavia Geamănu spune că iubirea eternă nu există dacă nu faci ceva în acest sens. Vedeta este de părere că trebuie păstrată o urmă de mister în fiecare relație, iar spațiul personal este binevenit, mai ales în momentul în care locuiești alături de partenerul de viață.

Dacă ai suficient spațiu în casă, nu e păcat să nu te bucuri de intimitate fără să fugi de partener? Să îi respecți nevoile, poate tabieturile, fără că acestea să te afecteze în vreun fel? Ce e greșit să ai spațiul tău în care să-ți aduni gândurile, să fii tu cu ține trăind în armonie cu partenerul tău?

Da, cred în a păstra o urmă de mister în față omului cu care trăiești, căci sunt atâtea situații despre care chiar nu trebuie să știm.

Multe cupluri se culcă pe urechea lui “e a mea”, “e al meu”, însă nimeni nu ne aparține. Iar când alegi să îți împărți viața cu cineva, dacă i-ai dăruit-o până la a o anula pe-a ta, să nu ajungi să fii surprins când partenerul va cauta altceva.

Să iubești și să fii iubit, să trăiești în armonie deplină fără prea mare efort, serios dacă nu constat că ține mult și de noroc. S-aveți noroc să fiți cu-adevărat fericiți, nu de ochii lumii, ci alături de omul pe care îl iubiți.”, a conchis Octavia Geamănu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button