Lifestyle

O cunoscută arhitectă se iubește cu un tânăr din Târgu Jiu. Ambii au trecut printr-un divorț

Vedetele proiectului „Visuri la cheie”, cunoscuții arhitecți Cristina Joia și târgujianul Alex Gavrilescu au fost surprinși împreună la un eveniment cu valențe mondene, desfășurat în Capitală. Presa națională a scris faptul că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de amiciție, scrie cancan.ro.

Atât Cristina cât și Alex au trecut printr-un divorț. 

„Există și imagini concludente cu două dintre vedetele proiectului „Visuri la cheie”. Cristina Joia și Alex Gavrilescu au fost surprinși împreună la un eveniment cu valențe mondene, desfășurat în Capitală. Da, s-ar putea spune că cei doi au pasiuni și interese comune, însă sursele noastre spun că ar fi vorba despre o apropiere cu iz intim.

Ultimii ani par să fi fost deloc prielnici pentru cunoscuta arhitectă de la Pro TV. A trecut printr-un divorț, apoi printr-un eveniment șocant, când o femeie a desfigurat-o într-un centru comercial. Însă norii s-au disipat acum pentru protagonista show-ului „Visuri la cheie”. Responsabilul ar fi chiar Alex Gavrilescu, colegul de pe platourile de filmare.

Nici actualul partener al Cristinei nu a avut parte de un destin prietenos, ba din contră. În cadrul aparițiilor sale publice, acesta a povestit cu transparență întâmplări marcante din parcursul evolutiv. A trebuit să-și conducă mama pe ultimul drum într-un moment extrem de delicat, iar pe tatăl său nu l-a cunoscut niciodată.

Destul de joviali în fața camerei, dar cu o doză studiată de seriozitate, Cristina Joia și Alex Gavrilescu au câștigat publicul telespectator de partea lor. Însă acum CANCAN.RO vă ilustrează ceea ce nu se vede pe micile ecrane, și anume relația extrem de strânsă pe care cei doi o au. S-au mai văzut colegi care ies împreună la evenimente. Se întâmplă și la alte trusturi, dar de această dată datele împing către o idilă serioasă”, scrie cancan.ro. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button