News

O celebră gorjeancă stabilită în București, prezentă la Festivalul Lavandei de la Polata

Fosta prezentatoare a știrilor Observator de la Antena 1, cunoscuta Octavia Geamănu s-a aflat astăzi acasă, la Târgu Jiu. Aceasta a participat alături de mama sa la Festivalul Lavandei de la Polata.

“Noroc cu mami care e la curent cu toate evenimentele gorjene. Mi-a facut programul pentru weekendul asta. Asa am ajuns la un festival al lavandei în Polata, lângă Târgu Jiu. E atât de plăcută atmosfera aici, încât n-aș mai pleca acasă. Dar Andrei vrea să vadă Cheile Sohodolului, asa că… avem treabă”, și-a anunțat, astăzi, frumoasa gorjeancă prietenii de pe rețelele de socializare.

Mâine, 23 iunie, vizitarea și ședințele foto în lanul de lavandă al Anei Neagu, organizatoarea festivalului de la Polata, vor fi posibile între orele 11.00 și 19.00 , timp în care vor avea loc și ateliere creative.

Biletele de acces vor putea fi achiziționate la intrare, prețul fiind de 15 lei/persoană și 35 de lei/persoană pentru programul artistic din 22 iunie. Copiii cu vârsta până în 7 ani vor avea acces gratuit, participarea la atelierele creative făcându-se în funcție de taxa solicitată de fiecare organizator în parte.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button