News

Nou în Baia de Fier: cursuri de zumba. Vezi unde te poți înscrie!

Noutate pentru locuitorii din Baia de Fier! Din această lună, amatorii de mișcare și dansuri pot lua lecții de zumba cu un instructor. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții autorităților locale, pe o pagină de Facebook.
Zumba este un program inspirat din dansurile latino și creat de către cunoscutul dansator și coregraf columbian, Alberto „Beto” Perez, în cursul anilor ’90. Zumba implică o combinație între elemente ce țin de dans și elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba încorporează mișcări de hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte marțiale, și chiar bollywood. Zumba se traduce prin distracție și mișcări rapide, iar părintele său este aerobicul.
Programul a fost gândit special pentru copii, iar melodiile din timpul antrenamentului sunt potrivite segmentului lor de vârstă. Acest tip de Zumba este în special benefic la nivel psihologic, îmbunătățind coordonarea, puterea de concentrare și capacitatea de a urma indicații. Este un tip de antrenament foarte plăcut și interactiv, fără a fi extrem de solicitant din punct de vedere fizic.
Programul este structurat si coordonat de profesor instructor Cosmin Covrig ca un sistem integrat şi funcţional, prezentat într-o formă modernă care facilitează învăţarea şi asimilarea rapidă a informaţiilor teoretice. Programul este susținut de către Primăria Baia de Fier și Căminul Cultural Baia de Fier.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button