Societate

Noi critici la adresa liderilor PNL. Acuză “execuție în stil comunist”

Deputatul Dan Vîlceanu, fostul președinte al PNL Gorj, acuză “execuție în stil comunist” după debarcarea lui Alin Nica de la conducerea PNL Timiș.

Dan Vîlceanu consideră imoral modul în care liderii Partidului Național Liberal au acționat pentru a-l schimba pe președintele Consiliului Județean Timiș din funcție.

Deputatul acuză că se dorește predarea județului Partidului Social-Democrat.

Alin Nica s-a opus parteneriatului cu PSD stabilit la nivel central, prin care, în Timiș, cele două partide vor merge cu candidaturi comune la Primăria Timișoara, prin Nicolae Robu, și la șefia Consiliului Județean, printr-un candidat din partea PSD, Alfred Simonis.

„Acolo, a fost o execuție în stil comunist cu voturi ale absenților și, din punct de vedere moral, să-ți execuți un coleg care este președintele Consiliului Județean în funcție pentru a pune un pesedist, pentru a preda, practic, județul PSD, mi se pare extrem de imoral și de nepotrivit. Am vorbit cu Alin Nica. Rămâne de văzut care va fi opțiunea lui. Oricum, Alin Nica nu poate lăsa comunitatea din Timiș să lase un pesedist, la masa verde, practic, să vândă județul pentru un blat ordinar între PNL și PSD. Cu siguranță, va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean și, cu siguranță, va și câștiga. Sunt discuții, oricum Alin Nica este un om de dreapta, este un liberal, nu poate să lase PSD să câștige un județ la masa verde, după ce în 2020 PSD a fost pe locul 3 în Timiș. Colegii sunt nemulțumiți în întreaga țară. Partidul este acum în pragul alegerilor locale și nu cred că ar fi potrivit ca acum să se întâmple ceva în partid, însă, după alegerile locale, vom discuta dacă mai e de continuat cu această conducere sau partidul are nevoie de o altă conducere”, afirmă fostul lider liberal.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button