News

Nicolae Guță, gest neașteptat după ce a făcut istorie pe TikTok! Ce a făcut cu banii câștigați

Nicolae Guță a strâns sume uriașe de pe TikTok, acolo unde zile la rând a intrat live, iar fanii săi i-au donat bani în schimbul unor dedicații muzicale. Manelistul a stârnit numeroase controverse, în urma aparițiilor sale pe celebra platformă de socializare. Mulți l-au criticat pentru că s-a ales cu sume imense în doar câteva ore.

Chiar și așa, „Regele” manelelor a punctat întotdeauna faptul că banii au fost câștigați corect, iar taxele au fost plătite automat de către TikTok. Ce-i drept, gura lumii n-o astupă nici pământul, cum s-ar zice în popor! Așa că, Guță și-a văzut de treabă, fără să bage în seamă gurile rele.

De curând, acesta a văzut pe TikTok un caz înduioșător al unei familii care trăia de la o zi la alta. Aveau nevoie de ajutor financiar, căci lipsurile erau multe. Manelistul a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut imaginile, pentru că și-a adus aminte de vremurile grele prin care a trecut și el.

Cu o dubă plină de alimente și alte lucruri necesare pentru a duce un trai decent, Nicolae Guță a pornit la drum spre oamenii care au cunoscut sărăcia de la o vârstă fragedă. Și-a adus aminte de începuturile lui în muzică, când pleca zile întregi de acasă pentru a strânge bani, să aibă ce să le pună pe masă copiilor săi.

Acum a venit momentul în care să le ofere și altora din ce are el. Manelistul susține că a cumpărat de toate, de 10.000 de euro, pentru cei nevoiași. La final, acesta le-a mulțumit și celor care i-au donat mereu pe TikTok, căci și datorită lor a putut să recurgă la acest gest mărinimos.

„Puteam să fac orice cu banii ăia. 10.000 de euro erau la mine în buzunar, dacă le-am dat drumul am zis că mai sunt și oameni care într-adevăr au nevoie de lucrurile astea. Și chiar au, o să vedeți. Și eu m-am bucurat când mi-a dat Dumnezeu. Acesta este scopul. M-am bucurat și eu când am adus copiilor mei din voia Domnului. Așa mi-am ținut copiii mei, muncind, cântând ani de zile. Zeci de ani plecat de acasă, cu multe în suflet, necăjit, supărat. Cu multe în gând…”, a ținut să spună Nicolae Guță.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button