News

Mult așteptatul Târg de Crăciun de la Craiova a rămas doar cu cele 2 milioane de beculețe, spectacolul de inaugurare a fost tăiat

A început numărătoarea inversă la Târgul de Crăciun de la Craiova, de a cărui deschidere oficială ne mai despart doar 9 zile. Bănia va intra în atmosfera de sărbători de pe 17 noiembrie, când vor fi aprinse cele „aproape 2 milioane de beculețe, într-un concept total nou față de anii precedenți“, după cum a anunțat în urmă cu o lună edilul Olguța Vasilescu.

De altfel, pregătirile sunt pe final, iar internauții i-au luat-o înainte primarului Craiovei. Pe Tik-Tok, platformă unde Olguța Vasilescu a devenit destul de activă în ultima vreme, au apărut deja imagini cu Târgul de Crăciun Craiova 2023.
Olguța rămâne însă cu aprinderea celor 2 milioane de beculețe, dar nu și cu spectacolul pe care voia să-l organizeze. Show-ul de deschidere a Târgului de Crăciun, care ar fi avut loc pe strada A.I. Cuza, în intervalul orar 18.00 – 21.00, cu Theo Rose și Smiley drept protagoniști, a fost anulat. De fapt, procedura de achiziție a serviciilor de organizare a evenimentului, pentru care Primăria Craiova era dispusă să cheltuie circa 80.000 de euro, a fost anulată din cauza măsurilor de reducere a cheltuielilor bugetare impuse de Guvernul Ciolacu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button