Eveniment

Momente de groază pentru o femeie din Logrești! Fiul său a sunat la 112 să ceară ajutor!

La data de 29 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112, de un tânăr, din oraș Novaci, cu privire la faptul că tatăl său o amenință pe mama sa și pe ceilalți frați ai săi.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului s-a stabilit faptul că, în timp ce mama apelantului, în vârstă de 53 de ani, se afla la locuința de domiciliul său din comuna Logrești, împreună cu fostul soț, de 58 de ani, cu care locuiește de aproximativ patru ani, pe fondul unor neînțelegeri familiale, a fost lovită de acesta, cu palma peste față, fără a-i fi provocate vătămări corporale.

Au fost întocmit formularele de evaluare a riscului, ocazie cu care nu a rezultat un risc iminent, iar persoanele în cauză nu au solicitat emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, primind un formular pentru a se putea adresa instanței de judecată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button