News

Mesajul plin de durere al fiicei inspectorului de la Finanțe Gorj, care a murit astăzi la 51 de ani

Mihaela Cătuț din Târgu Jiu era inspector în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj încă din anul 1993 și din păcate astăzi s-a stins din viață la doar 51 de ani, după o luptă grea cu boala. 

Mihaela era și membru în cadrul Asociației Uniunea Femeilor din Gorj. Aceștia au transmis pe pagina oficială de socializare un mesaj de condoleanțe. 

Și fiica femeii a transmis astăzi un mesaj plin de durere: 

“Cu profundă durere în suflet, vă anunț că mama mea iubită a plecat dintre noi astăzi. Înmormântarea va avea loc duminică, 07.07, la ora 12:00, cu plecare de la casa funerară Eden din strada Narciselor nr. 19.

Mama a fost pentru noi toți un exemplu de putere și iubire. A fost prietenă, iubită, mamă, soție, fiică, colegă, soră, cumnată, bunica, soacra – o parte neprețuită din viețile noastre. Ne-a oferit necondiționat dragostea și sprijinul ei, iar amintirea ei va rămâne veșnic vie în inimile noastre.

Deși Dumnezeu a ales să o ia prea devreme dintre noi, amintirile și lecțiile ei vor continua să ne ghideze și să ne inspire.

Vă mulțumim tuturor celor care doriți să vă luați rămas bun de la ea și să o comemorați alături de noi începând de astăzi de la Capela Eden”, a transmis fiica inspectorului de la Finanțe Gorj. 

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button