News

Meditații online gratuite oferite de un profesor pentru elevii care dau examen anul acesta


Elevii de clasa a VIII-a termină cursurile în 14 iunie și se pregătesc de examene pentru admiterea la liceu.
Evaluarea Națională 2024 are loc în perioada 25-28 iunie. Proba la Limba română se va desfășura pe 25 iunie, iar proba la Matematică este programată pe 27 iunie.

Rezultatele finale pentru Evaluarea Națională 2024 vor fi publicate pe 9 iulie, conform calendarului stabilit de Ministerul Educației.

„Lecţiile gratuite sunt adresate tuturor copiilor din ţară. Se vor desfăşura în format online, pe Google Meet, începând de săptămâna viitoare. Sunt destinate tuturor copiilor care au nevoie de ajutor, cu precădere cei din medii dezavantajate, din mediul rural, dar am primit cereri de înscriere şi din mediul urban. Momentan sunt 30 de elevi înscrişi, cred că vom ajunge undeva la 50 de copii. Vorbim de copii din Maramureş, Cluj, Arad, până la Suceava şi Iaşi. Copiii din şcoala unde sunt eu profesor beneficiază deja de ore de pregătire suplimentară, trei ore săptămânal. Lecţiile sunt dedicate elevilor aflaţi la final de clasa a VIII-a, care vor susţine Evaluarea Naţională. Avem toate instrumentele necesare susţinerii orelor online, vom recapitula materia şi vom face teste la Limba şi literatura română, fiind profesor de Limba română”, a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Zaman, care este și directorul Şcolii Gimnaziale din Clondiru, județul Buzău.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button