News

Mărul discordiei dintre Olguța Berbec și fina Vlăduța Lupău

În urmă cu o lună de zile, Vlăduța Lupău a publicat o imagine, pe rețelele de socializare, cu burtica de graviduță. Vedeta a atașat în descriere un text în care i-a rugat pe urmăritorii ei să scrie ce nume cred că va alege pentru cel de-al doilea băiețel.

Sute de oameni au comentat în speranța că vor ghici numele micuțului. Interesant este că printre ei s-a numărat și nașa Olguța Berbec. Artista i-a cununat pe Vlăduța Lupău și pe Adi Rus, dar la botezat și pe micuțul Iair. Așadar, cel mai probabil, ea va fi și nașa celui de-al doilea copil.

Ținând cont de statutul pe care îl are, Olguța Berbec ar trebui să știe care va fi numele finului săi. În plus, în unele locuri, nașii se implică în acest aspect și aleg un prenume pentru copii. În comentarii, interpreta de muzică populară a scris că numele băiețelului Vlăduței Lupău va fi Vlad Adrian Toma Rus.

Cântăreața nu a confirmat cele spuse de nașa ei, doar a glumit, spunând că în acest fel, numele său nu va avea loc în catalogul școlar.

„Așa te-ai gândit tu? Mai pune unul, să nu poată să-l scrie în catalog.”, a fost răspunsul Vlăduței Lupău.

Ulterior, Adi Rus a dat și el un indiciu. Întrebat dacă a ghicit cineva numele copilului în secțiunea de comentarii, fotbalistul a răspuns afirmativ. Printre prenumele menționate înainte de mesajul viitorului tătic se numără Isac, Iasaia sau Abel.

Sursa: Cancan.ro

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button