News

Mamă și fiică descoperite de poștaș fără suflare. Un alt cadavru mumificat, găsit în casă

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare în propria locuință. Cel care a făcut descoperirea macabră a fost poștașul, care imediat a alertat autoritățile. În gospodărie locuiau trei femei, bunica, fiica și nepoata. Cele din urmă se mutaseră recent alături de bătrâna de 82 de ani deoarece nu se mai putea descurca singură. Se pare că nepoata suferea de o boală psihică, astfel că toate trei trăiau din pensia femeii de 82 de ani și din mâna întinsă de vecini. De aproximativ o săptămână, vecinii nu au mai văzut-o decât pe nepoata cu probleme psihice ieșind din casă, nu și pe mama sau bunica ei.

În momentul în care au ppătruns în locuinţă, autorităţile au descoperit cadavrele celor două femei care muriseră intoxicate cu monoxid de carbon, dar şi un  al treilea cadavru. Acesta aparţinea unui bărbat mort în urmă cu aproximativ 5 ani.

Practic, cele trei femei au locuit timp de 5 ani sub acelaşi acoperiş cu un cadavru mumificat.„Ei erau toţi diagnosticaţi cu boli psihice. Nu primeau pe nimeni în curte, nici primăria, nici vecini”, a declarat Mihai Moraru, primarul comunei Ştefan cel Mare. Poliţiştii cred că femeile ar fi păstrat cadavru bărbatului ca să-i încaseze în continuare pensia.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button