News

Locul de muncă plătit cu 3000 de lei pe lună și unde lucrezi doar 4 ore

Locul de muncă plătit cu 3000 de lei pe lună. Salariații lucrează doar patru ore pe zi. Domeniile în care se fac angajări.


Locul de muncă plătit cu 3000 de lei pe lună, pentru care optează foarte persoane care au deja o activitate sau care vor să își suplimenteze veniturile. Domeniile în care se fac angajări în această perioadă.

Pandemia COVID-19 a schimbat în mod clar piața locurilor de muncă din întreaga lume și a adus oportunități neașteptate pentru salariați. Munca de acasă și job-urile part-time au devenit extrem de populare și preferate de angajați, cât și de angajatori.

Însă, observăm că în 2024 doar 8,2 la sută dintre companiile din România vor să crească numărul job-urilor part-time, arată un sondaj eJobs. Acesta a fost realizat în ianuarie 2024, pe un eșantion de 170 de companii.

Anul trecut au existat 72.000 de job-uri part-time disponibile pe eJobs, dintr-un total de 370.000. La ora actuală, din 25.000 de locuri de muncă postate pe platforma de recrutare, 3.800 sunt cu jumătate de normă.

„La aproximativ 15% se află nivelul aplicărilor pentru aceste joburi. Candidații, mai ales cei foarte tineri, fiind interesați de oportunitățile care le permit să acumuleze experiență în timpul studiilor.

Dacă vorbim despre categorii de vârstă mai mari de 24-25 de ani, atunci vedem în special candidați care au deja un job. Sunt în căutarea unei surse suplimentare de venit, respectiv un loc de muncă part-time”, a transmis Roxana Drăghici, Head of Sales eJobs, potrivit Adevărul.

Salariul mediu pentru un job part-time este de 3.000 de lei pe lună, potrivit datelor Salario. Suma de bani nu este una de neglijat, având în vedere că se lucrează 4 ore pe zi.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button