Politică

Liderul PSD Gorj, ironii la adresa PNL Gorj. “Ciolacu și Ciucă intraseră în fibrilație!”

Deputatul PSD, Mihai Weber, nu crede că liderii PNL de la București vor lua în calcul solicitarea PNL Gorj de ieșire a formațiunii politice de la guvernare.

Mihai Weber afirmă că declarațiile liderilor liberalilor gorjeni “nu au o rezonanță” și “nu sunt luate în serios” de conducerea centrală a Partidului Național Liberal.

Deputatul PSD nu crede că liderii PNL de la București vor lua în calcul solicitarea PNL Gorj de ieșire a formațiunii politice de la guvernare.

“Am avut o întâlnire cu președinții partidelor aflate la guvernare, cu domnul premier Marcel Ciolacu și domnul Nicolae Ciucă. Și erau așa, într-o stare de neliniște, bulversați de ce se întâmplă, intraseră într-o fibrilație amândoi. A trebuit să ia fiecare vitamine să-și revină după aceste declarații. Cred că ați sesizat ironia. Este o reacție a unor oameni care arată disperarea. Credeți că au vreo rezonanță aceste declarații? Credeți că ia în seamă cineva de la centru ce declară? Și, mai ales, în contextul actual? Aceste declarații nu sunt luate în serios. Nu mai șochează pe nimeni declarațiile făcute de Iordache. E pe lângă subiect”, spune, ironic, Mihai Weber. Senatorul PNL, Ion Iordache, a acuzat că doar PSD culege roadele guvernării. Mihai Weber consideră că acțiunile liderilor PNL Gorj nu fac decât să ajute din punct de vedere electoral Partidul Social Democrat. “Nu mai șochează pe nimeni declarațiile domnului Iordache. Sunt pe lângă subiect. Cred că a fost puțin supărat că nu a fost invitat sau nu a participat la acțiunea AUR, când au ieșit în județ și în țară,” a mai comentat Mihai Weber.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button