News

Librăria Cărturești din Târgu-Jiu face angajări. Ce salarii sunt oferite

Librăria Cărturești de la Târgu Jiu, situată în incinta mall-ului din oraș, face angajări. Sunt puse la bătaie posturi de consultant vânzări pe cea mai renumită platformă de recrutare online.

“Beneficii: Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta; Tichete de masă; Tichete cadou și tichete culturale la evenimentele speciale (conform legislației în vigoare); Decont de transport; Bonus în funcție de realizarea targetului lunar de vânzări; Asigurare medicală privată după împlinirea a 6 luni în organizație; Buget de beneficii flexibile pe care il poți cheltui după cum dorești: pensii private, cursuri limbi străine, carduri cadou, abonamente sport, activități culturale recreative; Zi liberă pentru ziua de naștere; Zile libere suplimentare în funcție de vechimea în companie; Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești”, se arată pe e-Jobs.

 

Conform platformei undelucram.ro, remunerația unui librar de la Cărturești pornește de la nivelul de salariu minim pe economie pentru persoanele fără experiență, pentru un program de lucru full time, acordându-se un salariu mai mare pentru angajații cu experiență.

Publicitate

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button