News

Lacrimi şi durere fără margini la înmormântarea Andreei din Padeș, studenta la Medicină, ucisă de iubit

Sunt momente dramatice în satul natal al studentei la Medicină, ucisă cu zeci de lovituri de cuţit de iubitul gelos. Tânăra este condusă pe ultimul drum, îmbrăcată în rochie de mireasă. De când a aflat de tragedie, mama tinerei este ţinută pe perfuzii.

Astăzi va avea loc slujba de înmormântare. Aceasta va fi oficiată de un sobor de preoţi, în prezenţa sutelor de persoane, pentru că deja şi-au anunţat prezenţa familia, cunoscuţii, colegii Andreei de la Timişoara, care s-au organizat şi vor veni în număr mare alături de profesorii care i-au predat studentei.

Întreaga suflare a satului este în stare de şoc. Este o atmosferă extrem de apăsătoare. Sunt oameni îmbrăcaţi în negru, oameni cu lacrimi în ochi, care vorbesc despre această tragedie care s-a năpustit asupra lor, mai ales că despre Andreea au numai cuvinte de laudă şi spun că marele ei vis era acela de a deveni un medic de renume.

Andreea este îmbrăcată în rochie de mireasă, iar trupul neînsufleţit se află depus într-un sicriu alb. Este înconjurată de un munte de flori aduse de toţi cei care au venit să-şi ia rămas bun de la ea. Aleea din faţa casei a fost, de asemenea, brăzdată cu sute de lumânări.

În tot acest timp, ancheta oamenilor legii merge mai departe. Anchetatorii încearcă să pună cap la cap filmul acestei tragedii care a îngrozit întreaga ţară.

În timp ce părinţii Andreei îşi vor conduce copilul pe ultimul drum, părinţii asasinului i-au făcut o vizită în arestul IPJ Timiş. Le-a spus acestora ca nu a vrut să comită crima și ca regretă. El va fi supus unei expertize psihiatrice care va hotărî dacă avea sau nu discernământ în momentul în care a comis crima sângeroasă.

Dacă medicii specialişti vor constata că acesta nu a avut discernământ el va fi transferat într-un spital de psihiatrie, acolo unde, de asemenea, va fi privat de libertate, însă în cu totul alte condiţii decât cele pe care ar trebui să le îndure în penitenciar.

Sursa – Antena 3 CNN

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button