News

Începe Green CommUNITY Fest la Târgu Jiu! Vezi programul complet

Începe Green CommUNITY Fest la Târgu Jiu! Festivalul are loc în perioada 23-25 iunie și include ateliere și activități destinate tinerilor din municipiu.

Evenimentul este organizat de Greenpeace România și Asociația Colour Your Dreams, în cadrul programului Târgu Jiu- Capitala Tineretului din România în 2023. Programul se concentrează pe dezvoltarea spațiilor urbane și proiectelor de sprijin și educație dedicate tinerilor.

Vor fi proiecții de film, iar filmele prezentate în programul festivalului sunt apreciate la nivel internațional și prezintă oameni care s-au unit pentru a construi împreună o lume mai sustenabilă.

„We the Power: The Future of Energy is Community-Owned” este un documentar despre localnicii care încep să-și producă propria energie verde, refuzând să mai depindă de corporațiile poluante care continuă să crească prețurile la energie.

Proiecțiile și dezbaterile vor iniția un dialog constructiv despre schimbările climatice, rolul comunităților, energia regenerabilă, comunitățile de energie și sustenabilitatea în regiunile aflate în tranziție.

Program

Ziua 1 // 23 iunie, Cinema Sergiu Nicolaescu
– ora 18:00 | Proiecție documentar – How To Change The World
– ora 20:00 | Despre activismul de mediu și impactul în comunitate (discuție cu Andreea Toma și Ana Mureșan, Greenpeace România)

Ziua 2 // 24 iunie, Cinema Sergiu Nicolaescu
– ora 18:00 | Proiecție documentar – We the Power, The Future of Energy is Community
– ora 20:00 | Despre activismul de mediu și impactul în comunitate (discuție cu Andreea Toma și Ana Mureșan, Greenpeace România)

Ziua 2 // 25 iunie, Centrul de Tineret START și Cinema Sergiu Nicolaescu
– ora 10:00-12:00 | Atelier de jurnalism cu Oana Filip (Scena9) – înscrieri închise, la Centrul de Tineret START
– ora 20:00 | Proiecție documentar Animal

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button